Upute za pacijente

Ovdje ćete pronaći na koji način se registrirati i prijaviti kako bi online komunicirali s liječnikom
Registracija

Vaš liječnik će prilikom pregleda zatražiti od vas podatke koji su potrebni za registraciju nakon čega ćete dobiti pristupne podatke na email koji ste ostavili tijekom prikupljanja podataka za registraciju.

Prijava

Nakon što zaprimite email s pristupnim podacima, možete se na web stranici Healthcare online HERO – Prijave prijaviti s korisničkim imenom i zaporkom. Ako iz bilo kojeg razloga ne možete prijaviti, pošaljite vaš kontakt na email info@health-online-hero.com i mi ćemo vas kontaktirati kako bi vam pomogli pri prijavi.

Online komunikacija s odabranim liječnikom
U svakom trenutku imate pristup liječniku putem prijave. Na stranici prijave možete ostavljati poruku odabranom liječniku te vam je ponuđena opcija slanja dokumenata u PDF i JPG formatu, što vam omogućuje poslati nalaze i fotografije liječniku. Za uspostavu online komunikacije potrebno je instalirati Zoom aplikaciju. https://zoom.us/
Izravna komunikacija putem video poziva

Na vašu email adresu ćete dobiti termin kada će vas kontaktirati vaš odabrani liječnik. Ako vam termin ne odgovara javite se povratno i dogovorite drugi termin koji vam više odgovara. U dogovorenom terminu ćete primiti link kojim se uspostavlja izravna video veza s liječnikom.

Pitanja

U slučaju da vam je potrebna tehnička podrška ili imate pitanja vezana za online komunikaciju s odabranim liječnikom pošaljite email na info@health-online-hero.com

Video – kako se prijaviti na stranici Prijave

Uskoro…

Kontakt

Nazovite nas

+385 1 2431 390

Email

info@health-online-hero.com

Naša lokacija

Zajčeva 19
10000 Zagreb

Skip to content