Uvjeti korištenja javne web stranice https://health-online-hero.com/ – Projekt Healthcare online HERO (u nastavku HERO)

Autorska prava

Tekstovi, fotografije, datoteke, video i audio zapisi i ostali materijali objavljeni na javnom webu https://health-online-hero.com/ – Projekt Healthcare onlie HERO:
– u vlasništvu su IRB-a
– u vlasništvu su fizičkih ili pravnih osoba koje su IRB-u dale pristanak za objavljivanje tih materijala
– njihova objava dozvoljena je Zakonom o autorskom i drugim pravima
– nalaze se pod Creative Commons licencama
– nalaze u javnom vlasništvu

Uvjeti korištenja materijala
Prilikom objave i korištenja materijala s javnog weba Instituta Ruđer Bošković treće osobe dužne su na mediju na kojemu koriste materijale navesti HERO kao izvor.

Medijski subjekti mogu koristiti materijale radi upotrebe u informativne, uredničke i promidžbene svrhe objavljivanja u novinama, časopisima i elektronskim medijima uz navođenje izvora.

Upotreba materijala s javnog weba HERO-a u komercijalne svrhe dozvoljena je samo uz odobrenje IRB-a ili vlasnika materijala objavljenog na webu HERO-a.

Odgovornost za sadržaj i štetu
IRB ne preuzima odgovornost za sadržaj na vanjskim web-stranicama na koji vode poveznice s javnog weba HERO-a.

IRB ne snosi odgovornost za eventualnu štetu na računalu nastalu preuzimanjem datoteka s ovog weba ili s web-stranica do kojih korisnici dođu putem poveznice s javnog weba HERO-a.

IRB nastoji sadržaje na ovim stranicama održavati točnim i potpunim, ali ne preuzima odgovornost za istinitost i potpunost istih.

Zaštita osobnih podataka
IRB poštuje privatnost posjetitelja ovog weba.

Podaci prikupljeni prilikom ispunjavanja obrazaca koristit će isključivo u svrhe autentifikacije korisnika, analize i statistike.

Podatke koje ostavljate popunjavanjem kontakt obrazaca na webu, a po kojima vas je moguće identificirati, koristimo u svrhu računalne obrade podataka i odgovora na vaše pitanje. Možda ćemo vaš e-mail poslati drugim zaposlenicima koji mogu bolje odgovoriti na vaše pitanje.

“Kolačići”
Web stranica irb.hr na vaše računalo sprema kolačiće kako bi potpuno ispravno radila i pružala bolje korisničko iskustvo. Pročitajte više.

Izmjena sadržaja
HERO zadržava pravo izmjene sadržaja web stranice te uvjeta korištenja bez prethodne najave u bilo kojem trenutku.

Prestanak uvjeta korištenja
Uvjeti korištenja primjenjuju se do raskida istih od vaše strane ili od strane IRB-a. Vaš raskid je moguć u bilo kojem trenutku, a znači prestanak korištenja ovih stranica i brisanje svih materijala i sadržaja preuzetih i korištenih s ove web stranice.

Skip to content